Slijterij

Maandag en dinsdag gesloten

Wij zijn gesloten vanaf 7 febr tm 10 februari, woensdag 14 febr zijn wij weer open.

woe tm zaterdag van 10.00 tot 18.00

Uniek & klassiek! Twines is een van de weinige plekken in Nederland waar een moderne twist aan de passie voor wijn en de voorliefde voor vakmanschap wordt gegeven!

De wijnhandel biedt je in combinatie met het restaurant een unieke culinaire ervaring: de wijnen die je in het restaurant tijdens het diner en tijdens de workshops kunt drinken, kunnen in de wijnhandel, uiteraard tegen de winkelprijs (niet de restaurantprijs), worden aangekocht. Ze zijn zowel in de winkel als in de webshop verkrijgbaar. De wijnen en dranken die je in de webshop bestelt, kunnen in de winkel worden afgehaald maar kunnen uiteraard ook worden opgestuurd.

De slijterij werd in 1996 door Jacques opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een bijzondere wijnhandel die zich in de omgeving van Landgraaf heeft geprofileerd als een vakkundige en gezellige speciaalzaak voor wijn en bijzondere distillaten.

Ons specialisme in vooral Italiaanse wijn is in 25 jaar tijd flink gegroeid en daaruit is dan ook een voorkeur naar het Mediterrane ontstaan. Daarnaast worden ook de distillaten en likeuren uiterst zorgvuldig geselecteerd waardoor het aanbod bestaat uit hoogwaardige niche producten. Door ons specialisme in het maken van cocktails met finesse (gecertificeerd Bartender Bols Academy) kun je bij ons dranken bestellen die samen tot een perfecte en overheerlijke cocktail kunnen worden gemixed.